Alles over ons

Alles over ons
Jose Wrekenhorst Salaris en Administratie (JWSA)

Mijn naam is José Wrekenhorst-Gervink, geboren en getogen in Losser. Al van jongs af aan vond ik het al geweldig om alle papieren op orde te hebben. Dit was het begin van het boekhouden.

Mijn eerste baan was bij een accountantskantoor, dat is al weer ruim 35 jaar geleden. Alle jaren daarna ben ik altijd werkzaam geweest in salaris- en administratieve verwerkingen en tot aan het maken van jaarrekeningen. Zo heb ik o.a. gewerkt in een bouwbedrijf, verhuur- en verkoop van heftrucks, financiële dienstverlening en kinderopvang.

Tijdens deze werkzame jaren heb ik altijd gezorgd voor de juiste opleidingen. In 2008 heb ik mijn PDB (praktijk diploma boekhouden) gehaald. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd als salarisadviseur, door eerst PDL (praktijk diploma loonadministratie) en daarna VPS I, II en II (vakopleiding payroll service) af te ronden. Sinds 2015 ben ik Geregistreed Payroll Professional RPP, aangesloten bij de Nirpa.

Geschiedenis van het boekhouden toen met nu
Mijn eerste grootboekkaart waar ik mee mocht werken was een grote brede kaartenbak, waar alle grootboekrekeningen in zaten. Wanneer er een mutatie was op een grootboekrekening dan haalde ik er één uit om deze met de hand bij te werken. Met een rekenmachine moest het totaal weer worden opgeteld en daarna het totaal bedrag onderaan de kaart opnieuw invullen.
Deze werkwijze kennen de meesten niet meer, we werken nu met scan en herken, waardoor je efficiënt en slim kan werken. Toch mooi om het oude boekhouden te hebben mogen meemaken.

 

Jonneke Veenema
Samen met Jonneke zijn we een sterk team. Jonneke is in januari 2020 bij ons begonnen. Ze is 23 jaar en begonnen met de opleiding PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie) Ze is ook een geboren en getogen Lossernaar en tevens mijn lieve nicht.  

Ze heeft zich intussen opgewerkt als volwaardig salarisadministrateur. Elke maand weer verwerkt ze zeer vele loonstroken en helpt dat klant verder waar ze kan. 

Contact
Team
José Wrekenhorst-Gervink
José Wrekenhorst-Gervink
RPP Register Payroll Professional
Jonneke Veeneman
Jonneke Veeneman
Salarisadministrateur (foto volgt)
Vacature salarisadministratie
Vacature salarisadministratie
Word jij onze nieuwe collega? Stuur je CV met motitvatie naar jose@jwsa.nl.
Maak kennis met ons team van specialisten